AFER EUROPE is een volledig vrije en zelfstandige vereniging van spaarders die ernaar streeft haar leden de mogelijkheid te bieden een spaarvermogen op te bouwen binnen een zo gunstig mogelijk fiscaal, juridisch en financieel kader.

Onze troeven

Vrijheid

U draagt geen verplichtingen tot storting en er zijn geen verbonden kosten in geval van het terugtrekken uit Aviva Vie. Minimale kosten zijn weliswaar van toepassing bij Integrale in geval van terugtrekking in de eerste vier jaren.

Diversificatie

U krijgt de kans te kiezen tussen verschillende types investeringen (tak 21 en tak 23). Het contract Integrale Perspective – Immo schenkt u de toegang tot vastgoed via een gediversifieerd fonds dat u het rechtstreeks beheer bespaart.

Rendement

Ons nieuw contract Integrale Perspective – Immo is een product van tak 23-vastgoed (zonder verzekerd rendement, noch klikeffect) met als doel het behalen van een potentieel aanlokkelijk rendement met beperkt risico.

Veiligheid

Integrale Perspective – Immo investeert voornamelijk in kantoorgebouwen, magazijnen, serviceflats, rust- en verzorgingshuizen die voornamelijk gesitueerd zijn in België. Integrale, erkend voor diens groepsverzekeringen sinds 1925, werd recent beloond met een IPE Real Estate Award.

Lage kosten

De werkingskosten worden beperkt en goed beheerd, waardoor ze tot de laagste op de markt behoren.

Flexibiliteit

U beslist volledig zelf wanneer en hoeveel u stort, evenwel met een minimum van 150,-€

Blijf op de hoogte!

Om onze actualiteit van dichtbij te volgen, abonneert u zich op onze nieuwsbrief. Zo blijft u onverwijld en met voorrang geïnformeerd.
Vul hiervoor uw persoonlijk e-mailadres hieronder in, klik op "sturen" en volg de instructies.


Besparing, vroeger...


Nieuws

Resultaten 2016

Het gegarandeerd Aviva Life fonds heeft, tijdens 2016, 2,65% netto opgebracht.

Volgende AV

Onze volgende Algemene Vergadering zal eind september of begin oktober 2017 plaatsvinden. U zult uw oproep medio september ontvangen.