AFER EUROPE is een volledig vrije en zelfstandige vereniging van spaarders die ernaar streeft haar leden de mogelijkheid te bieden een spaarvermogen op te bouwen binnen een zo gunstig mogelijk fiscaal, juridisch en financieel kader.

Nieuws

Volgende AV

Onze volgende Algemene Vergadering zal op 11 oktober 2018 plaatsvinden om 10u15 in Bozar te Brussel. U zult uw oproep medio september ontvangen.

Resultaten 2017

Het gegarandeerd Aviva Life fonds heeft, tijdens 2017, 2,40% netto opgebracht.

Onze troeven

Vrijheid

U draagt geen verplichtingen tot storting en er zijn geen verbonden kosten in geval van het terugtrekken uit Aviva Vie. Minimale kosten zijn weliswaar van toepassing bij Integrale in geval van terugtrekking in de eerste vier jaren.

Diversificatie

U krijgt de kans te kiezen tussen verschillende types investeringen (tak 21 en tak 23). Het contract Integrale Perspective – Immo schenkt u de toegang tot vastgoed via een gediversifieerd fonds dat u het rechtstreeks beheer bespaart.

Rendement

Ons nieuw contract Integrale Perspective – Immo is een product van tak 23-vastgoed (zonder verzekerd rendement, noch klikeffect) met als doel het behalen van een potentieel aanlokkelijk rendement met beperkt risico.

Veiligheid

Integrale Perspective – Immo investeert voornamelijk in kantoorgebouwen, magazijnen, serviceflats, rust- en verzorgingshuizen die voornamelijk gesitueerd zijn in België. Integrale, erkend voor diens groepsverzekeringen sinds 1925, werd beloond met een IPE Real Estate Award in 2017 en 2018.

Lage kosten

De werkingskosten worden beperkt en goed beheerd, waardoor ze tot de laagste op de markt behoren.

Flexibiliteit

U beslist volledig zelf wanneer en hoeveel u stort, evenwel met een minimum van 150,-€

Blijf op de hoogte!

Om onze actualiteit van dichtbij te volgen, abonneert u zich op onze nieuwsbrief. Zo blijft u onverwijld en met voorrang geïnformeerd.
Vul hiervoor uw persoonlijk e-mailadres hieronder in, klik op "sturen" en volg de instructies.


Besparing, vroeger...