Onze vereniging

Een volledige en onafhankelijke vereniging

AFER Europe+

AFER EUROPE + is een volledig vrije en zelfstandige vereniging van spaarders die ernaar streeft haar leden de mogelijkheid te bieden een spaarvermogen op te bouwen binnen een zo gunstig mogelijk fiscaal, juridisch en financieel kader.

AFER EUROPE + is een belangrijke gesprekspartner van parlementsleden en van de overheid.

Dankzij haar draagkracht kan de vereniging haar stem bij deze instanties laten horen, evenals via campagnes in de pers, en dit telkens als het voor het belang van haar leden en het pensioensparen noodzakelijk is.

Raad van bestuur

Images Marc VRIJMAN, Voorzitter
Geboren in 1959. Belgische nationaliteit. Handels- en financiële wetenschappen aan Hec Saint-Louis. Van 1987 tot 2013 bij Gie Afer. Directeur Ontwikkeling van AFER Europe vanaf het begin. Directeur van het Belgische filiaal van Aviva Vie van 2013 tot 2016.
Zelfstandig consultent in verzekering sinds 2016.
Lid van AFER Europe sinds 1989. Voorzitter van de Vereniging.

Images

Agnès NARJOZ, Vicevoorzitter
Geboren in 1965. Franse nationaliteit. Woont in België. Studies in Farmacologie, specialisatie gezondheidsindustrie en -economie. Aan het hoofd van biotechnologiebedrijven (Frankrijk, VS, Japan en Singapore) van 1989 tot 2000. Vennoot-oprichter en directeur van een operationele holding Biotech/Medtech (VS & Europa) sinds 2001 en bestuurder van vennootschappen. Lid van AFER Europe sinds 2004. Ondervoorzitter van de vereniging.

Images
Palmer DOUBEL
Geboren in 1945. Belgische nationaliteit. Doctor in de rechten aan de Universiteit van Gent (1967). Vlerick School (1968 - 1969). Bedrijfsjurist en directeur HR van beursgenoteerde ondernemingen van 1969 tot 2003. Sedert 1989, bestuurder van de vzw Solidariteit en Solidariteit voor het Gezin te Gent. Lid van het auditcomité en het comité voor vergoeding en vermogenstoezicht. Voorzitter en oprichter van Probus Rodenbach Roeselare en bestuurder van de Universiteit Derde Leeftijd in Roeselare. Lid van AFER Europe sinds 2005.

Images

Evelyn GESSLER
Geboren in 1946. Belgische nationaliteit. Economische wetenschappen. Bestuurder van bedrijven. Deskundige Corporate en Lobbying. Lid van AFER Europe sinds 2004.

Images

Daniël LECOMPTE
Geboren in 1945. Belgische nationaliteit. Licentiaat handelswetenschappen. Producent in een makelaarskantoor van 1969 tot 1980. Sedert 2006 gepensioneerd verzekeringsagent. Lid van AFER Europe sinds 1993.

Directe links

Blijf alert

De financiële benadering die u kiest moet in overeenstemming blijven met uw kennis, uw financiële expertise, uw familie, uw financiële situatie en uw doelstellingen.
In hoeverre voldoet de huidige verdeelsleutel van uw betalingen nog steeds aan uw spaarder profiel?
Neem contact op met uw adviseur om het met hem te bespreken.

Registreer nu!
Geef ons uw mening!

Klik hier