Nieuws

Algemene Vergadering

Onze laatste Algemene Vergadering ging door in de Bozar op 11 oktober jl. Er waren meer dan 650 leden aanwezig et ik wil U daarvoor bedanken zoals voor uw belangstelling voor onze associatie. De uiteenzettingen, zowel van Didier Campa voor Aviva Investors Frankrijk als van Etienne de Callataÿ zijn met veel aandacht gevolgd geweest. Wat de vele gestelde vragen trouwens aantonen. U kunt de presentatie van deze Algemene Vergadering terug vinden door hier te clicken. Ik bedank U voor het vertrouwen. Tot binnenkort,

Marc VRIJMAN
Voorzitter

Integrale Perspective: nieuwe ondersteuning

Naast het contract Perspective Immo ontworpen en verzekerd door Integrale sinds juni 2017 komt er nu het nieuwe Perspective Test Achats erbij. Dit fonds laat toe om in één keer de aanbevolen investeringsportefeuille door Test Aankoop aan te schaffen. Deze portefeuille bestaat uit de beleggingen aangeraden door de experten van Test Aankoop Invest. Wilt U er meer over weten, click hier. De leden van AFER Europe genieten, zoals voor Perspective Immo, van verminderde instapkosten van 0,5 % (in plaats van 1,5%).

AFER EUROPE is een volledig vrije en zelfstandige vereniging van spaarders die ernaar streeft haar leden de mogelijkheid te bieden een spaarvermogen op te bouwen binnen een zo gunstig mogelijk fiscaal, juridisch en financieel kader.

Onze troeven

Vrijheid

U draagt geen verplichtingen tot storting en er zijn geen verbonden kosten in geval van het terugtrekken uit Aviva Vie. Minimale kosten zijn weliswaar van toepassing bij Integrale in geval van terugtrekking in de eerste vier jaren.

Veiligheid

Integrale Perspective – Immo investeert voornamelijk in kantoorgebouwen, magazijnen, serviceflats, rust- en verzorgingshuizen die voornamelijk gesitueerd zijn in België. Integrale, erkend voor diens groepsverzekeringen sinds 1925, werd beloond met een IPE Real Estate Award in 2017 en 2018.

Diversificatie

U krijgt de kans te kiezen tussen verschillende types investeringen (tak 21 en tak 23). Het contract Integrale Perspective – Immo schenkt u de toegang tot vastgoed via een gediversifieerd fonds dat u het rechtstreeks beheer bespaart en het fonds Perspective Test Achats biedt toegang tot de beleggingen aanbevolen door de analysten van Test Aankoop Invest in hun modelportefeuille.

Rendement

Het nieuw contract Integrale Perspective – Immo is een product van tak 23-vastgoed (zonder verzekerd rendement, noch klikeffect) met als doel het behalen van een potentieel aanlokkelijk rendement met beperkt risico.

Lage kosten

De werkingskosten worden beperkt en goed beheerd, waardoor ze tot de laagste op de markt behoren.

Flexibiliteit

U beslist volledig zelf wanneer en hoeveel u stort, evenwel met een minimum van 150,-€ en 2500€ of 200 euros per maand voor het contract Integrale Perspective.

Blijf op de hoogte!

Om onze actualiteit van dichtbij te volgen, abonneert u zich op onze nieuwsbrief. Zo blijft u onverwijld en met voorrang geïnformeerd.
Vul hiervoor uw persoonlijk e-mailadres hieronder in, klik op "sturen" en volg de instructies.


Besparing, vroeger...