InvesteringsluikenAFER Actions Euro ISR D

De mogelijkheden van de Europese beurzen.

AFER Actions Euro richt zich op langetermijnrendement. Dit investeringsfonds belegt voor 100% in aandelen die in de eurozone worden uitgegeven en waaruit de Dow Jones EURO STOXX 50-index is samengesteld.

1. Prestaties

Vanaf 24/01/2024 is de gebruikte eenheid FR001400L0K9. Klik Hier om de huidige prestaties te bekijken.

(Bron: Ofi Invest Asset Management – Publicatie: AMF)

Prestaties uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst.
De valorisatie van de beleggingen gebeurt wekelijks.

  • De waarderingsdatum is telkens de woensdag die volgt op de ontvangst van uw storting.

  • Om al op woensdag interesten te ontvangen, moet u ervoor zorgen dat de stortingen en de aanvragen voor investeringen in rekeneenheden of arbitrage ons ten laatste op dinsdag - voor 16 uur – bereiken. (Is dinsdag een vakantiedag? Dan moet uw storting ons bereiken op de laatste werkdag voor woensdag).

Opgelet. Stortingen die na 16 uur aankomen, zullen pas de daaropvolgende week – vanaf woensdag – worden verloond. Dit geldt zowel voor het waarborgfonds als voor de rekeneenheden.

  • De liquidatiewaarde van de rekeneenheden komt overeen met de sluitingswaarde van de beurs op woensdagavond. Als de beurs niet geopend is op woensdag, dan zal er gekeken worden naar de sluitingskoers van de vorige beursdag.

100%  aandelen uit de eurozone en een aan de index gekoppeld beheer als basis voor de zoektocht naar langetermijnprestaties.
Het GBF AFER AFER Actions Euro wordt voor 100% geïnvesteerd in de Europese aandelen die voorkomen op de Dow Jones EURO STOXX 50. De beheersdoelstelling streeft ernaar om de prestaties van deze index nauwgezet te volgen.

AFER AFER Actions Euroheeft geen gewaarborgd rendement of klikeffect. Enkel het aantal aandelen wordt gegarandeerd. De waarde van dit GBF is rechtstreeks gekoppeld aan de fluctuaties op de financiële markten – zowel positief als negatief. Dit GBF heeft een offensief karakter en richt zich dus voornamelijk naar investeerders die op zoek zijn naar prestaties op lange termijn.

2. Samenstelling

29/02/2024

Tot en met 24/01/2024, was de gebruikte rekeneenheid FR0007024393. Om de rendementgeschiedenis van deze rekeneenheid terug te vinden, kunt u de reporting van 31/12/2023 gebruiken, klik hier : 31/12/2023